Lovvikavantar

Patrik har efterfrågat varma vantar ett tag nu (typ sen förra vintern) och nu är de äntligen klara! Jag hann bli klar precis till första snön som kom i mellandagarna. Jag är nöjd med vantarna, möjligvis hade de kunnat vara något smalare men nu får det å andra sidan plats med tunna vantar under om det är riktigt kallt.

IMG_7703

Jag är snart också klar med handledsvärmarna jag stickar på. Jag blev efter att ha stickat ungefär 1,75 st tvungen att åka till garnaffären och köpa mer garn, som tur var fanns garntypen fortfarande kvar så nu kan handledsvärmarna bli klara snart (Om jag bara slutar att göra fel så att jag slipper repa upp).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s