Helg

Äntligen känns det som att förkylningen börjar ge med sig och jag börjar få lite mer energi och lust att göra saker! Idag tog vi en vända in till stan och gick in på Skansen, väldigt mysigt att promenera runt bland alla fina hus, trädgårdar och djur.

skansen (1 av 1)-4

skansen (1 av 1)-5

skansen (1 av 1)-6

skansen (1 av 1)-7

Vi hann precis avsluta Skansenrundan och äta lunch innan regnet kom och vi hoppade på spårvagnen tillbaka mot stan.

Jag stickar vidare på min grå-vita kofta, men med stickor 3.0 mm och tunt garn kan jag inte säga att det går särskilt fort. Men å andra sidan kanske inte allt här i världen behöver gå så fort. Jag har också börjat planera mitt bord jag har tänkt snickra ihop, nu vet jag hur stort det ska bli så nu kan jag snart börja mäta och såga.

balkongbord (1 av 1)

Vi njuter också av skördetid på balkongen med massor med mogna tomater och nu i veckan får vi nog mogna paprikor också.

tomater (1 av 1)

paprika (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s