Hostar och stickar

Här hemma har vi ägnat helgen åt att hosta ikapp i soffan… Jag tror jag tar hem första priset (på just hosta i alla fall) eftersom jag vaknade inatt och typ inte kunde andas 😦 Vi mår dock (bortsett från envis hosta) bättre idag så jag tror att förkylningen är på väg åt rätt håll.

Vi har under helgen hunnit kolla igen följande filmer: Die hard 1, Harry Potter 4, Eternal Sunshine of the spotless mind, diverse program som har gått på TV samt dvd med Winnerbäck-konsert från 2009. Jag börjar dock bli lite less på soffan nu, men om man ske se det positiva så har det också blivit en del stickat under helgen 🙂

Jag har hunnit klart med själva ”kroppen” på min kofta och har precis börjat sticka på en ärm. Jag tror att storleken på koftan kommer att bli ganska bra möjligvis lite liten men jag tänker att man kanske kan blöta den och dra lite i den så blir den kanske en halv storlek större…

kofta-1-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftersom jag lovade att sticka ett par vantar till Patrik till förra vintern tänkte jag att det var dags att börja nu så att de i alla fall blir klara till denna vinter… I veckan åkte jag förbi garnaffären på vägen hem och skulle välja färg, jag hade från början tänkt ganska diskreta färger (2 st ganska lika varandra) men den idén föll platt i affären. Jag vet att Patrik tycker om färger så därför blev det tillslut svart och orange 🙂 Har suttit och klurat lite på något mönster och stickade tillslut en provlapp. Mönstret känns som väldigt mycket 70-tal, men också det tror jag att Patrik gillar (han har sagt okej till mönstret) så därför kör jag nog på typ detta mönster:

test mönster-1

 

 

 

 

 

 

Sen gäller det bara att sticka vantarna i rätt storlek, gärna på första försöket…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s