Nytt halsband – twisted tubular herringbone

För någon vecka sen gjorde jag klart detta halsband där jag använt tekniken med det sjukt krångliga namnet ”Twisted tubular herringbone stitch” Jag tycker det blir fina ganska nätta halsband så jag ska nog göra något mer, det svåra är att välja färg jag är inte helt nöjd med färgerna i detta halsband (det var färgen på de pärlor av samma storlek jag hade hemma).

Instruktioner till hur man gör ett halsband som detta finns tex, här.

halsband-1-2

 

Annons

En reaktion till “Nytt halsband – twisted tubular herringbone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s