Mössa på 24 timmar!

Nu i helgen har jag stickat en mössa, jag började i fredagskväll och var klar igår kväll, det måste vara någon form av rekord i snabbstickat för mig tror jag (har träningsvärk i handen…). Mönster har jag hittat på Drops hemsida men jag har använt annat garn och andra stickor:

Garn: Drops Andes

Stickor: nr 5,5

Att det blev klart så snabbt kan nog förklaras med att det blev rätt storlek på första försöket! Jag invigde mössan idag på promenad i det fantastiska vintervädret, det var otroligt skönt med solljus och att bli bländad. Man känner sig lite som en mullvad som tittar upp ur sin håla och plötsligt får solen rakt i ögonen 🙂

mössa med knappar (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s