Den perfekta kursen!

Jag har hittat en kurs som bara var för bra för att vara sann. Jag satt och bläddrade igenom STF:s tidning som damp ner i brevlådan i tisdags och där det var en artikel om en stick- och virk-kurs kombinerad med skidåkning till/vid Blåhammarens fjällstation. Eftersom jag

  • älskar snö
  • älskar fjällen
  • gärna vill uppleva fjällen även på vintern (har ju vandrat vid Blåhammaren på sommaren)
  • och inte minst tycker om att både sticka och virka

så kände jag att det har var nånting jag bara måste göra. Efter en kort koll med Patrik (som visste vad jag ville att han skulle säga…) så bokade jag in mig på kursen direkt och jag fick plats (det fanns bara 20 platser). Lite galet men jag har konstaterat att livet blir roligare om man inte tvekar så mycket utan istället gör saker, jag menar det löser sig nog med semester/pengar/tågresa upp så småningom. Jag har redan varit glad i 2 dagar bara för att jag bokade in mig på kursen och det är ju bra bara det 🙂

Annons

En reaktion till “Den perfekta kursen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s