Snart semester

Nu har jag nedräkning, 2 dagar kvar till semester vilket också innebär 2 dagar kvar på detta jobb. Efter sommaren väntar nya utmaningar! Men först blir det semester som i år kommer börja med några dagar uppe i stugan, 2 dagar hemma, sen 2 veckor norr om polcirkeln (Nordkap, Lofoten, Abisko), några dagar hemma och sen 5 dagar i Skottland 🙂 Det är ju inte de mest traditionella och solsäkra resmålen vi har valt för årets sommarsemester… Å andra sidan kan det väl inte bli så mycket mer regnigt än det har varit här de senaste månaden, köldrekord och regnrekord har jag läst…

Midsommarhelgen bjöd på mycket tid inomhus så jag passade på att lära mig sticka handledsvärmare med hålkrusmönster. Det blir snyggt och är enklare än man skulle kunna tro:

 

Nu återstår bara att sticka en likadan till, kan vara bra att ha en till varje hand.

Annons

En reaktion till “Snart semester

  1. Upptäckte först nu att vi sysslade med samma sak – fast olika. Du lärde dig sticka hålkrus och jag lärde mig virka hålkrus. Dessutom håller vi ju båda på med muddad, mina mörk- och ljuslila. Dina verkar vara lila och svarta. Kul! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s