Återfunnen cykel?

image

Nu är det andra gången på 2 veckor som jag har sett denna cykel, som jag starkt misstänker är min gamla cykel som blev stulen för ca 1 år sen. Det fräckaste är att den står parkerad ca 10 m från den plats där
min cykel blev stulen. Jag har dock inga bevis på att det verkligen är min cykel, men jag har aldrig tidigare sett en likadan cykel som min gamla… Oavsett om det är min gamla cykel eller inte så tycker jag det är jobbigt att gå förbi den på morgonpromenaden!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s