Pyssel på många fronter

Insåg just att det är torsdag idag, hur det nu kunde bli det… känns som att det var måndag alldeles nyss. Insåg också att det var ca en månad sen vi kom hem från Nya Zeeland. Det känns däremot som minst ett halvår sedan, som en underbar dröm eller nåt…

Jag håller så här lagom till våren på att sticka mina första sockor någonsin. Jag har blivit klar med en socka som jag tycker ser jättekonstig ut i formen

men när jag har den på mig passar den dock alldeles utmärkt

Slutsatsen av detta måste helt enkelt vara att min fot också har en jättekonstig form!

Jag tror att det kommer bli svårt med motivationen att sticka klart socka nr 2, jag vill mycket hellre sticka dessa handledsvärmare som jag hittat mönster till på Ravelry.com. Ska nog åka iväg och köpa lite garn imorgon…

Egentligen borde jag börja ta fram mina målarsaker istället för att sticka. Jag har nämligen gjort något så sjukt flummigt som att anmäla mig till en målarkurs i vår… Ska bli spännande att se om det bara är jag och pensionärer där, fast pensionärerna borde ju gå på kurs på dagen, jag ska gå på kurs på kvällen! Eller så borde jag ta fram mina pärlor eftersom det vankas födelsedagar inom kort…

Vi har startat våra balkongodlingar, men än så länge bor chiliplantorna och tomaterna inomhus för de är inte så stora än:

Annons

En reaktion till “Pyssel på många fronter

  1. Märkligt att stickmönstret visste att du har så konstiga fötter….. Såvitt jag vet har du helt vanliga fötter…. Antagligen kommer sockorna se ”mer normala” ut när du använt dem och sedan tvättat en gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s