Färdig stickad tröja

Igår var vi ute i solen och fotade min gröna tröja (och mig såklart) och så här blev resultatet

En sammanfattning om hur jag gjort tröjan kommer här:

Mönster jag utgått ifrån: ”Alex uppifrån och ner”  (fast jag gjorde långa ärmar istället)

Stickor: Rundstickor 5 mm och 6 mm

Garn: Drops Karisma, drygt 8 st nystan

Igår åkte vi ut till landet och hade trettondagsmiddag med föräldrar och svärföräldrar vilket som vanligt var mycket trevligt 🙂 Jag hann med att göra säsongens första (och kanske sista?…) snöängel. Egentligen var det för lite snö för att göra en snöängel men som sagt man måste ju passa på när det faktiskt är lite snö!

 

Vi hann också men att ta bort gammal tapet från dörren till vårat rum och måla den en första gång, så snart har vi gjort allt som vi tänkte göra i det rummet, till påsk kanske vi är helt klara och då har det ju bara gått ett år sen vi började… Jag har tänkt göra ett  överkast till sängarna där och eftersom jag har en massa mormorsrutor liggande här hemma som jag inte tror jag kommer orka göra en hel stor filt av tänkte jag försöka sy ihop dem med ett matchande lila tyg och göra någon form av överkast:

 

Framtiden får utvisa om det lyckas 🙂

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s