Hej då 2011!!!

Då var det snart slut även på detta år som jag tycker har varit ett bra år 🙂 Jag har njutit av snön (var dock ca 10 månader sen…), stickat och virkat en massa saker, fotat fina blommor mm, seglat (dock bara en helg, nästa år får det bli fler) och tagit förarbevis för båt, varit i Montenegro och Albanien, roadtrip till Skåne och Smygehuk, fjällvandrat, paddlat runt stadshuset, varit på konferensresa till Ekorrsele (stugor utan el och vatten…), planerat resa till Nya Zealand, varit på syfestival, målat en tavla, handlat konst till jobbets konstförening, bakat pepparkakshus, fyllt år och firat jul!

Man hinner göra ganska mycket på ett år om man tänker efter. Vid första tanke känns det inte som att man har gjort så mycket men jag tycker jag fick ihop ganska mycket på min lista ändå. Nu återstår bara att fira ut det här året och fira in 2012 vilket kommer att göras i Fisksätra hos systeryster, så det är dags att packa ner efterrätt (som blev vårt ansvar) och  byta om och bege sig. Hörs nästa år!

Och här kommer ett urval ur bilder från det gångna året:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s