Halsband på löpande band

Så här i mörkaste decembermörkret och förkylningstider (3:e gången denna höst jag är sjukt förkyld, det är i alla fall 2 gånger för mycket tycker jag! och andra penicillinkuren vilket också är 2 gånger för mycket enligt mig…) har jag lyckats hitta tillbaka till min stora pärllåda. Det visade sig att jag har ganska många pärlor så några halsband har det blivit de senaste dagarna 🙂

Pärlbollen tror jag att jag gjorde för typ 2 år sen, nu fick den äntligen komma till användning.

I fredags såg jag att de sålde julgranar på torget precis här utanför och det verkar som att det var då vi skulle ha köpt gran för idag har jag inte sett skymten av någon julgran på torget. Men jag och Patrik får väl göra som förra året, köpa en gran i Solna C och sen bära hem den hela vägen… Fast förra året passade vi på att åka tefat samtidigt, det blir svårare i år. Det kanske även är dags att få iväg lite julkort (jag vet att de skulle vara postade i fredags…) och så småningom börja skriva lite julrim.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s