Advent

Nu har jag kommit ikapp lite och nästan fattat att det faktiskt redan är advent, även fast vädret verkar tro något annat. I torsdags firade jag första advent och tände det första ljuset:

bättre sent än aldrig heter det väl? 🙂

Jag har många garnprojekt på gång, kanske för många för det är inte så mycket som blir klart… Jag har fortfarande ca 1,5 ärm kvar att sticka på min tröja och det är fruktansvärt tråkigt att sticka ärmar så det kommer nog ta lika lång tid som det tog att sticka resten av tröjan…

Imorgon blir det förhoppningsvis ännu mer julstämning för då står det årliga pepparkakshusbakandet med Ellen på schemat så det är bara att med spänning invänta hur årets hus kommer att se ut! (Och hur hållbart det kommer att vara….)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s