Ny favorit!

Jag har just sett ett fantastiskt brittiskt naturprogram om primater och skaffat mig en ny favoritapa – japansk snömakak! De bor i de japanska alperna och traskar runt i snön, men när det blir för kallt (typ -20) kryper de bara ner i sitt Spa, en varm (40 grader) källa. Det är ju så man ska ta tillvara på vintern, leka i snön och sen värma sig med ett varmt bad 🙂 Synd att vi inte har varma källor och snömakaker i Sverige…

här söta är de!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s