Intensiv vecka

Maj är en intensiv månad, skulle det inte vara bra att sprida ut alla aktiviteter över året lite mer? Fler saker borde hända i typ okt-nov och feb-mars. I tisdags utnyttjade jag min julklapp och var och nattfotograferade Stockholm. Vädret var mycket bra, 15 grader varmt och klar himmel. Och så här kan Stockholm se ut på natten:

I torsdags var jag hemma hos en kollega som slutar på tisdag 😦 och h0n blev avtackad. I fredags var det gruppaktivitet med min grupp på jobbet. Vi prövade på lerduveskytte, folkrace och golf. De 2 första var kul men när det gäller golf kan vi ju säga att jag har prövat det 2 gånger, första och sista gången… Jag var mer intresserad av att lukta på gullvivor som växte i utkanten av golfbanan 🙂

Igår var jag och Patrik och hälsade på våra kompisar på Skansen. Många apor, björnar och Järv (!). Kameran åkte upp först när motiven blev tillräckligt intressanta…

Dvägsilkesapa

Lejontamarind

och lemurer…

Nu måste jag gå ut och fota mitt träd och sen åka in till stan för att införskaffa present till den sista i raden att fylla i år i april/maj, min kära lillebror 🙂

Annons

En reaktion till “Intensiv vecka

  1. Vilka gulliga kompisar ni har!! Och vilka vackra bilder från Stockholm som är som allra finast på vår- och sommarkvällar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s