Kaninernas återkomst

Veckans vårtecken måste vara att jag återigen ser kaniner när jag är ute på promenad. Jag har inte sett en enda kanin sen typ i december men i måndags morse ringde Patrik mig och sa att han hade sett en kanin och igår gick jag från Stadshagen och hem och såg 4 kaniner på vägen! Jag var lite orolig där ett tag att de hade frusit ihäl men de har väl legat inne i sina kaninhålor och väntat på våren som nu är här! (Jag vet att kaninerna är ett skadedjur men de är söta i alla fall…)

Andra vårtecken är att gräset börjar bli grönt, fåglarna kvittrar och jag cyklade fram och tillbaka till jobbet idag 🙂 Tjoho!!!

Annons

En reaktion till “Kaninernas återkomst

  1. Jag säger bara MERA VÅR, du och andra familjemedlemmar brukar ju säga mera snöstorm…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s