Blåsippstider

I helgen har jag varit ute på landet och myst bland en massa blåsippor. Vi har också köpt tapeter till rummet där jag och Patrik sover, nu återstår bara att få upp allt på väggarna… Jag började riva lite i de gamla tapeterna och påbörjade en liten arkeologisk utgrävning, tapeten som sitter överst är från 1976, nästa från 1966 och den understa innan 1966. Jag har inte använt mig av kol14 metoden utan istället ”frågamammasminne”-metoden 🙂 När jag var och köpte konst till konstföreningen på jobbet för några veckor sedan blev jag inspirerad och plockade fram en massa gamla färger och penslar. Jag har kommit på att det är sjukt svårt att måla, man måste typ sluta tänka på hur det ska bli när det blir klart och bara måla på. Det blev inte som jag hade tänkt men det blev nånting iaf.. och grönt är ju min favoritfärg…

 

Under förra veckan lyckades jag också slänga ihop ett nytt halsband

 

 

Nu håller jag på att sticka en liten råtta som när den är klar ska få flytta till kontoret och bli en liten kontorsråtta (hihi). Avslutningsvis kommer här en bild på en blå (?)sippsbild. Finns det något som heter rödsippa? Eller är detta bara en variant av blåsippan?

Annons

2 reaktioner till “Blåsippstider

  1. Om det är du Åsa som målat ormbunken som rister sin ringlande topp så är den fantastiskt fin! Du kanske kan hänga upp den bland konstföreningens andra tavlor och se om någon väljer den som pris… 🙂

  2. Ja det är jag som har målat den, men den platsar nog inte riktigt bland tavlorna i konstföreningen men den är fin ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s