Planer

I helgen fixade jag till ett kuddfodral av tyget som blev över från när jag gjorde gardin tidigare, har tänkt fixa kuddfodral jääättelänge, men nu är den första fixad iaf. Men jag måste köpa dragkedjor till de resterande….

 

Mormorsrutorna förökar sig för varje dag som går men det blir ändå aldrig tillräckligt många…. Jag har räknat ut att jag behöver ca 66 stycken, tror jag ligger på typ 35…

 

Nu till helgen är det Vildmarksmässa och båtmässa samtidigt, dit tänkte jag och Patrik gå i helgen och drömma om lite sommarplaner 🙂 Det är nog nästan farligt att gå på mässa för det kommer att finnas så mycket saker som man vill göra…

 

Vildmark…

 

och segling 🙂

 

 

Jag längtar till sommaren!!!

 

 

Annons
Kategorier Okategoriserade

En reaktion till “Planer

  1. Jag hade just tänkt fråga om ni inte skulle gå på vildmarksmässan. Vad härligt att ni även tittar in på båtmässan. Jag håller helt med dig jag lääängtar verkligen till sommaren!! Visst är det ett kort från Koskär, det sista efter storseglet på L´amie?

    Och du, vad snygg kudden blir! Passar ju perfekt i soffan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s