Tillbaka från Åre

Har nu varit tillbaka från Åre en hel vecka nästan, fattar inte riktigt vad som hände med veckan… Åre var mycket bra, inte så mycket folk, 2 dagar med strålande sol och vindstilla så jag ska absolut inte klaga 🙂 Men man blir så sjuklt trött av att vara i fjällen, när man kommer hem efter en dag i backen och sen kopplar av i bastun, sen är man ju totalt däckad men det är ju lite det som är charmen med att vara i fjällen också.

Jag tog så klart med mig så mycket garn som fick plats när väskorna var packade och har gjort en till mössa av alla små garnbitar jag hade kvar. Vante nr 2 är dock bara påbörjad… Jag har också provat att virka en mormorsruta och tänkt mig att jag kanske ska göra en filt eller nåt såsmåningom.

För tillfället har jag ingen aning om var den rosa kameran med lite bilder från Åre och på min mössa har tagit vägen så bilder får väl komma senare när kameran behagar dyka upp igen…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s