Underbart

Man ska ta tillvara på det man har, men inbland är det lätt att längta efter det man inte har just nu. Jag har suttit och kollat på foton sen i somras och det var en helt underbar sommar, mycket intensiva 4 semesterveckor, men vad ska man göra när man bara har 4 veckor ledigt och det finns en massa saker man vill göra?! Här kommer lite sommarbilder:

Underbara stugan

Underbara fjällen

 

Segling i underbara Kroatien

Underbara Island

Det fanns som sagt mycket som var underbart i somras. Det finns säkert massor som är underbart med november i Sverige också, det krävs bara lite mer letande för att hitta det… Jag ska leta och se vad jag kan hitta! Eller så är det bara så att november är grå och tråkig, men då är det ju bra att november bara är en månad lång och det är faktiskt inte så länge alls, snart är det december och då får man tända ljus, baka pepparkakor och dricka glögg och det är ju underbart 🙂 Hur som helst så borde det finnas massor med tid till att vara inne och mysa när hösten ruskar utanför fönstret och det kan ju också vara underbart ibland. Nog med filosofiska tankar, dags att sova! Det är iaf underbart!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s