Rosa pärlfjäril

Denna fjäril började jag gör i somras då en vinge blev klar, har sen tagit ett tag att få klart resten av vingarna. Mönstret till fjärilen har jag hittat i tidningen Bead & Button från april 2010, (tack för den julklappen mamma :-)).  Det var mycket pillrande för att få pärlorna på rätt plats, många av pärlorna hamnade på golvet men till slut blev det bra, jag är nöjd! Fjärilen bor numera på ett diadem och kommer (förhoppningsvis iaf) flyga strax ovanför Ellens huvud 🙂

Här kommer en vinge i närbild

Annons

4 reaktioner till “Rosa pärlfjäril

  1. Vilken superkul idé! Jag fastnar ju alltid i pappersklippande så denna bloggen va riktigt kul att få se 🙂 Underbart med pysselstafetten som ger inspiration på så många håll 🙂 Och du borde definitivt prova kort som du skrev att du inte testat. Starkt beroendeframkallande och kul! 🙂
    Ha en fortsatt trevlig helg! Kram kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s