Sista tapetvåden uppe!

Nu äntligen är alla väggar i vardagsrummet täckta med tapeter. Känns bra att bli klar (ja, jag vet att vi inte är klara än, är ju massa lister och grejer kvar men nästan klar iaf). Nu kanske man kan få göra nåt annat än att tapetsera hela kvällarna. Ikväll har jag i och för sig varit ute och joggat också, det gäller ju att träna när man är så dum att man anmäler sig till Tjurruset…Men fint blev det, bilder kommer inom kort. Nu ska jag ta och pärla lite innan det är dags att sova 🙂

Annons

2 reaktioner till “Sista tapetvåden uppe!

  1. Hur långt joggar du nu då? Det gäller väl att komma upp i en del kilometrar för att komma i fas till det hemska ruset……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s