Nytt pysselprojekt

Idag på jobbet fick jag helt plötsligt en idé att göra nåt med all den glasmosaik som jag har hemma. Jag svängde förbi Panduro på väg hem från jobbet och hittade där jättebra underlägg gjorda för att pyntas med mosaik. I våras hade jag samma idé men hittade då aldrig några underlägg så jag skapade egna av en gammal masonitskiva, men det blev aldrig så bra, detta kommer att bli bättre tror jag. Mosaiken jag har är till stora delar ärvd från min farmor som är min stora idol inom pysslandet, hon gjorde det mesta, broderade, knypplade, vävde, mosaikade och mycket mera 🙂 De har legat orörda sen hon dog 1993 så det är dags att göra nåt fint av det istället, så vi får se hur vad  det slutar med.

Annons

En reaktion till “Nytt pysselprojekt

  1. Åsa!
    Vad kul att du tänker göra något av farmors gamla mosaik! Vad gulligt du skriver om att hon är din idol inom pysslandet, det hade hon älskat att höra! Hon såg pysselpotentialen i dig redan när hon levde. Det var därför hon var helt bestämd på att du skulle få hennes symaskin. Tänk vad ni hade kunnat pyssla ihop om hon hade fått vara kvar ett tag till…..
    Jag är säker på att du kommer att göra något fint av mosaiken. Jag har förresten själv gjort två mosaikunderlägg en gång i tiden (av material jag köpte på Panduro….)
    Hälsningar från mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s